Op enig moment heb je besloten om zelfstandig ondernemer te worden. Je hebt er voor gekozen om Zelfstandig Interim Professional te worden.

Je hebt daarbij de zekerheden van een vaste arbeidsovereenkomst opgegeven. Voor jou is er geen sociaal vangnet. Jij kiest er voor om je belangrijkste Asset, jezelf, tijdelijk beschikbaar te stellen aan organisaties, om op basis van jouw competenties en talenten een bijdrage te leveren aan het succes van jouw opdrachtgevers.

De wereld veranderd snel en in hoog tempo. Door digitale transformatie worden business modellen op z’n kop gezet, veranderen rollen, veranderen functies; soms verdwijnen ze zelfs.. Wet- en regelgeving, zoals de wet DBA hebben veel impact op jouw functioneren als zelfstandig interim professional.  Het is ondernemen in turbulente tijden.

Als zelfstandig interim professional hoef je niet te investeren in voorraden. Ook investeringen in marketing of IT systemen zijn beperkt. De bedrijfsmiddelen die je als zelfstandig interim professional nodig hebt zijn overzichtelijk; je moet mobiel en bereikbaar zijn. Je moet dan wel verantwoording nemen voor de zaken die echt belangrijk zijn!

Het allerbelangrijkste Asset ben jij zelf. Je moet scherp zijn; van lichaam en geest… je moet relevant zijn en blijven, je door ontwikkelen… je personal branding moet op orde zijn… als ondernemer moet je doelen stellen, plannen maken, administratie voeren, voorzien in pensioen, verzekeringen regelen, fiscaal en juridisch op orde zijn..

Masterminds heeft het XII waves protocol ontwikkeld voor persoonlijk leiderschap. People-Business heeft samen met Masterminds dit succesvolle protocol nog specifieker op maat gesneden voor zelfstandig interim professionals.

Ook jij kunt deelnemen aan het People-Business XII chapter.  Wij beloven dat deelname aan dit programma je het volgende op zal gaan leveren;

  • Beter in staat zijn om je koers uit te zetten en je doelen te stellen
  • Betere tarieven
  • Sneller van opdracht naar opdracht
  • Betere prive/werk balans
  • Meer tevreden opdrachtgevers
  • Meer voorspelbaarheid in ontwikkeling, opdrachten en inkomsten..

Het doorlopen van dit programma zal er toe leiden dat jij duurzaam inzetbaar bent en blijft als zelfstandig interim professional.

Het XII waves protocol is vormgegeven en samengesteld door verschillende professionals met meer dan tientallen jaren ervaring op het gebied van commercie, management, accountancy, wetgeving, persoonlijke ontwikkeling, marketing en branding.

Zodat het belangrijkste Asset, jijzelf; zowel fysiek, mentaal en professioneel duurzaam inzetbaar blijft.

MASTERMIND PEOPLE BUSINESS

Wil jij een jaar lang samen met Jurjen werken aan je dromen, doelen en ambities? De wereld van vandaag vraagt om een hoge mate van wendbaarheid en flexibiliteit en Jurjen helpt je hier op duurzame wijze het hoofd aan bieden!

Jurjen Punt

Author Jurjen Punt

Veranderingen volgen zich in een steeds hoger tempo op, gedreven door technologie en digitalisering. Digitale transformatie, voortdurende veranderingen van processen en technologieën en hierop snel kunnen anticiperen zijn cruciaal om succesvol te worden en te blijven.' “Ongeacht de uitdaging of het probleem, mensen maken het verschil”

More posts by Jurjen Punt

Leave a Reply