In de Transformatie Academie Podcast sprak Sjanett de Geus met business coach Carolien van de Kamp. Carolien is eigenaresse van Carolien Magazine en is als marketing innovatie-adviseur gespecialiseerd in lanceringen.

Hoe krijg je als ondernemer een lege agenda?

In aflevering #53 heeft Carolien het over haar ultieme gevoel van vrijheid, namelijk het hebben van een lege agenda. Is het mogelijk om als drukke ondernemer een lege agenda te hebben? En zo ja, hoe krijg je dit voor elkaar? Hoe kan je een druk bedrijf runnen wanneer je niet met een agenda werkt?

Bekijk het interview hieronder of beluister het in je podcast.

De volledige shownotes zijn hier terug te vinden:
https://www.sjanettdegeus.nl/tap-53-carolien-van-de-kamp/

Mastermind Chapter Ermelo

Carolien is een chapterhoofd van de XII Waves Mastermind. Wees er snel bij wanneer je bij haar in de mastermind wilt, want er zijn bijna geen plekken meer! Neem contact op met Carolien voor meer informatie of gebruik het contactformulier op deze website.

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

Sjanett is naast vice-president van Twelve Waves ook online entrepeneur, auteur, psychologisch wetenschapper, podcaster en zowel in 2017 als in 2018 tweevoudig Europees kampioen kettlebellsport. Haar favoriete thema’s hebben een focus op zelfontplooiing en persoonlijk leiderschap.

More posts by Sjanett de Geus

Leave a Reply