"Je hebt maar een beperkt aantal minuutjes op deze planeet. Spend them wisely and make them count."

Twelve Waves Missie

Je eigen koers (blijven) varen. Weten waar je kracht ligt en je niet van je stuk laten brengen. Leiderschap nemen over je succes en de kloof overbruggen tussen waar je nu staan en waar je graag wil zijn.

De held van je eigen verhaal worden.

Dit doen we door in het bedrijfsleven masterclasses en trainingen te verzorgen, masterminds te organiseren voor ondernemers, hier op het blog gratis podcasts en artikelen te publiceren en met onze Young Guns en de Heldenreis ons steentje bij te dragen aan het welzijn en succes van de volgende generatie.

  • Save

Stop met uitstellen. Start vandaag!

Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Waar wil jij meer van? Of juist minder? Hoe zorg je ervoor dat je dat bereikt? En hoe ga je om met obstakels en tegenslagen op dat pad?

We ontwikkelden een praktisch en effectieve handleiding voor zelfsturend succes dat al deze vragen beantwoord: het XII Waves Protocol.

Open source beschikbaar en als je echt serieus bent over je eigen succes en geluk ook als online training te volgen in onze academy: XII Waves Online.

Bezoek de Academy

Meet the team

Twelve Waves zag in 2016 het levenslicht als geesteskindje van Michel Vos en sinds 2018 is Sjanett de Geus directeur. We zijn bijzonder trots dat we hierbij ondersteund worden door een jong en ambitieus team dat ons protocol in hart en nieren uitdraagt, samen met ons wil groeien en een echte impact wil maken.

  • Save

Michel Vos

Oprichter

Michel is een serial-entrepeneur met een passie voor optimalisatie! Of het nou om je energie, effectiviteit of processen gaat. Michel is als conceptkleptomaan altijd op zoek naar nieuwe manieren om slimmer en eenvoudiger het meeste uit je leven te halen.

In zijn podcast Eindbazen spreekt hij daarom wekelijks samen met zijn co-host Wiggert Meerman met bijzondere mensen – Eindbazen – die een uitzonderlijke prestatie of bijdrage hebben geleverd op het gebied van sport, wetenschap, ondernemen, cultuur, maatschappij of technologie.

Michel zijn missie: To make common sense common practise. Cruciale thema’s hierbij zijn ambitieuze doelen stellen, organisatie van werk, timemanagement, stressmanagement, het goed verzorgen van lichaam en geest, een gezonde werk-privé balans en het temmen van je innerlijke aap.

  • Save

Sjanett de Geus, MSc

Directeur

Sjanett is naast ondernemer, auteur en podcast host ook psychologisch wetenschapper en was zowel in 2017 als in 2018 tweevoudig Europees kampioen kettlebellsport. Ondanks haar wetenschappelijke achtergrond is ze het best te omschrijven als een autodidact met uiteenlopende interessegebieden zoals gedragsverandering, persoonlijke ontwikkeling, eating psychology, lifestyle design en online business.

In de XII Waves Transformatie Podcast spreekt ze wekelijks over zelfontwikkeling en transformaties met schrijvers, ondernemers, coaches en wetenschappers. Inspirerende verhalen en levensvisies die laten zien dat je niet in de hand hebt wat je voorgeschoteld krijgt, maar wel wat je ermee doe.

Sjanett haar kracht ligt bij het inspireren en motiveren door het delen van haar eigen pad en valkuilen. Haar lifestyle keuzes maken haar het levende voorbeeld van iemand die de rat race achter zich heeft en volledig haar eigen plan trekt terwijl ze met beide benen in het succesvol ondernemerschap is blijven staan.

  • Save

Aron van Groningen

Wordpress Wizard

Van jongs af aan is Aron gepassioneerd door technologie. Toen hij nog maar net kon lopen zat hij op de computer om andere mensen uit te leggen hoe dit apparaat werkt. Hierom was het dan ook niet verrassend dat hij als software ontwikkelaar aan de slag is gegaan. Als hij in de flow is kan hij soms uren weg zijn in deze digitale wereld.

Naast zijn passie voor technologie houdt hij ervan om in structuren te denken. Als jonge schaakmeester ontwikkelde hij de kwaliteit om velen stappen vooruit te denken, waardoor hij diverse prijzen won. Deze kwaliteiten gebruikt hij om als roadmap guardian de workflow binnen XII Waves te stroomlijnen. Planningen, protocollen of gedetailleerde overzichten maken is daarom ook geen probleem voor deze jongen.

Daarnaast is dit bezig bijtje ook nog masterstudent aan zowel de Vrije Universiteit van Amsterdam als de Universiteit van Amsterdam. Waarbij hij werkt aan diverse software oplossingen in zowel Nederland als in het buitenland. Hij vindt het prachtig om systemen te bouwen die bijdragen aan een mooiere wereld. Hierom vertrok hij in 2018 en 2019 naar Maleisië om applicaties te ontwikkelen voor kinderen uit de armste gebieden van Maleisië. Verassend genoeg hebben deze kinderen wel toegang tot een mobiele telefoon, maar geen toegang tot enige vorm van educatie. Hierom ontwikkelde hij een game waarbij deze kids zowel engels als rekenen mee kunnen leren.

  • Save

Antonette Spaan

Content Architect

Antonette omschrijft zichzelf als wereldreiziger, wandelaar en schrijver. Nadat ze in 2017 in een burn-out terecht kwam, nam ze het besluit haar kantoorbaan op te zeggen en haar droom om reizende schrijver te worden na te leven. Wat volgde was een wereldreis van Alaska tot Nieuw-Zeeland én een reis diep naar binnen. Ze leerde om te gaan met de uitdagingen die op haar pad kwamen en hoe een autonoom leven te leiden.

Haar thuisbasis ligt in Nederland waar ze in een huisje in het bos woont, maar ze heeft haar leven zo ingericht dat ze vanuit elke willekeurige plek ter wereld haar werk kan doen. Met haar website We12travel runt ze het grootste tweetalige outdoor & travelblog van Nederland waarbij ze jongeren inspireert vaker naar buiten te gaan en te reizen op actieve wijze. Jaarlijks is ze zo’n 100 dagen op reis en aan de wandel.

Onderweg schrijft ze teksten voor inspirerende bedrijven met een missie. Op haar roadmap voor de komende jaren staan een huisje in Zweden en een camper in Nieuw-Zeeland. De vraag is niet of dit gaat lukken, maar slechts wanneer dit gaat lukken. Het leven is immers stuurbaar en geluk heb je grotendeels in eigen hand.

Pascale Brand
  • Save

Pascale Brand

Social Media Boss

Op haar zeventiende besloot Pascale de schoolboeken in te ruilen voor het bedrijfsleven. Van suikerspin draaier, PA bij een game studio tot manager van een grote GZ instelling, geen opdracht werd zonder dosis goede humor, positiviteit en hard werk aangepakt.

Naast uitdagingen in haar werk vindt ze avontuur in haar persoonlijke leven net zo belangrijk. "Never scared always awesome" is haar motto en met die gedachte trekt ze er graag alleen op uit van roadtrips op IJsland tot paddleboarden op Hawaii. Niet alleen 'maar' bestaan, maar écht leven, daar gaat het haar om.

Wanneer ze thuis is om op te laden doet ze dit het liefst gamend. Dit is haar van jongs af aan door haar grote broer aangeleerd en sindsdien is ze dagen te vinden op de Xbox of Switch.

Na een paar bewogen jaren, hardship en levenslessen, heeft Pascale besloten bewust te kiezen voor haar leven. Dit ging gepaard met moeilijke keuzes, die haar uiteindelijk persoonlijk enorm gevormd hebben. Inmiddels is haar missie geworden; mensen motiveren om meer te doen. Uit de comfort zone te stappen en te doen waar ze eigenlijk bang voor zijn.

Waar anders dan bij Twelve Waves om die boodschap op Social Media te delen?

Contact

Vragen? Of wil je meer informatie?
Neem gerust via onderstaand formulier contact met ons op.
We staan je graag te woord.

*Verplicht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.