Naomi Vlietman is de oprichtster van Zakenmeisje.nl, een platform geboren uit de behoefte om te connecten met andere jonge online onderneemsters en kennis te delen. Want hoe doe je dat allemaal: als jonge vrouw een online business bouwen, producten maken en lanceren, maar ook reizen en precies dat leven leiden dat jij wilt leiden?

Naomi Vlietman Podcast

Ik volg Naomi al een tijdje online en ik dacht: hoe doet ze dat? Een inspirerend blog, actief op social media, een community runnen, events organiseren en dat allemaal vanuit het zonnige Lissabon (haar droom van plaats-onafhankelijk werken heeft ze namelijk al bereikt). Luister mee naar haar grootste lessen, handige tips voor beginnende onderneemsters en digitale nomaden en de moeilijke stappen die ze heeft moeten doen om haar droom waar te maken.

Bekijk

Luister


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Naomi

Site: www.zakenmeisje.nl
Instagram: https://www.instagram.com/zakenmeisje/
Facebook: https://www.facebook.com/zakenmeisje/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/naomivlietman/

Wat verder nog aan bod komt:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

Sjanett is naast vice-president van Twelve Waves ook online entrepeneur, auteur, psychologisch wetenschapper, podcaster en zowel in 2017 als in 2018 tweevoudig Europees kampioen kettlebellsport. Haar favoriete thema’s hebben een focus op zelfontplooiing en persoonlijk leiderschap.

More posts by Sjanett de Geus

Leave a Reply