Wat doet een gigolo in een podcast over persoonlijke ontwikkeling vraag je? Ik heb Timo uitgenodigd omdat zijn keuzes het toonbeeld zijn van lifecrafting: het bewust vormgeven van jouw ideale leven. Keuzes die lastig kunnen zijn, al helemaal als zo zo onconventioneel en taboedoorbrekend zijn.

Timo Jansen Podcast

In dit openhartige gesprek vraag ik hem de hemd van het lijf over the new tantra, wat het verschil is met ‘gewone’ seks en hoe het in zijn werk gaat tijdens zijn afspraakjes. Maar we hebben het niet alleen over seks, ook persoonlijke ontwikkeling, ego, zijn visie op polyamorie en man-vrouw dynamieken komen uitgebreid aan bod.

Als je wilt weten wat (niét) te doen om je relatie spannend te houden, zou ik zeker even luisteren. Als je ook wilt weten hoe iemand tot deze lifestyle is gekomen en hoe je met reacties uit je omgeving om gaat zou ik zeker deze aflevering niet missen.

Bekijk

Luister


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Timo

Wat verder nog aan bod komt:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

Sjanett is naast vice-president van Twelve Waves ook online entrepeneur, auteur, psychologisch wetenschapper, podcaster en zowel in 2017 als in 2018 tweevoudig Europees kampioen kettlebellsport. Haar favoriete thema’s hebben een focus op zelfontplooiing en persoonlijk leiderschap.

More posts by Sjanett de Geus

Join the discussion One Comment

Leave a Reply