Etienne is gedragswetenschapper en spreker. In het bedrijfsleven helpt zijn organisatie bij het omgaan met allerlei vraagstukken rondom gedragsverandering. En wat goed is voor wetenschappers en bedrijven, is ook goed voor ons 😉 Want er zijn uiteraard mooie parallellen te trekken naar het persoonlijke leven, wat we dan ook uitgebreid doen in deze podcast.

Etienne Kreutzer Podcast

Ik leer een belangrijk inzicht in deze podcast: veranderen is vervangen, en ik weet zeker dat niet alleen mij dat gaat helpen. Daarnaast delen Etienne en ik een overeenkomst in ons verleden, namelijk gepest worden en we hebben het over wat dat met ons deed en hoe je dat een positieve wending kan geven.

In deze podcast leer je:

  • Wat is de invloed van je omgeving op je gedrag?
  • Hoe kan je succesvol je gedrag veranderen?
  • Wat maakt een goede spreker?
  • Hoe werkt gedragsverandering binnen organisaties?

Super tof om met Etienne van gedachten te mogen wisselen en ik hoop dat jij ook weer genoten hebt van deze aflevering!

Bekijk

Luister


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Etienne:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap