Timo Hans is een fysiotherapeut en vitaliteit expert en bekijkt vraagstukken rondom energie en gezondheid vanuit een holistisch zes domeinen model. In dat model bekijkt hij gezondheid vanuit een breder geheel en kijkt hij, naast beweging en voeding, ook naar problemen met stress, slapen, ademhalen en het functioneren van het immuunsysteem. Timo helpt hier topsporters mee, maar ook mensen met bijvoorbeeld de ziekte van Crohn en leidt hij andere therapeuten hierover op.

Timo Hans Podcast

In deze podcast praat ik met Timo over energie, vitaliteit en uiteraard het zes domeinen model dat hij zelf ontwikkeld heeft. Ik vroeg hem wat ik kan doen om meer energie te krijgen. We hebben het ook over onze darmen (en bijvoorbeeld de relatie tot eczeem en onze huid) en intermittent fasting. Daar ben ik ben ik zelf ook al een paar jaar af en aan mee bezig en Timo zijn tips en inzichten waren erg de moeite waard!

In deze podcast leer je:

  • Wat kan je doen om meer energie te krijgen?
  • Wat is het prikkelbare darm syndroom en wat kan je ertegen doen?
  • Wat zijn de grootste boosdoeners met betrekking tot darmklachten?
  • Wat is intermittent fasting en waarom zou je dat doen?
  • Wat zijn de 6 holistische domeinen?

Fijn dat je weer kwam lezen/kijken/luisteren en graag tot de volgende!

Bekijk

Luister


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Wat verder aan bod komt:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus

Author Sjanett de Geus

Sjanett is naast vice-president van Twelve Waves ook online entrepeneur, auteur, psychologisch wetenschapper, podcaster en zowel in 2017 als in 2018 tweevoudig Europees kampioen kettlebellsport. Haar favoriete thema’s hebben een focus op zelfontplooiing en persoonlijk leiderschap.

More posts by Sjanett de Geus

Leave a Reply