Alex Malone is digitaal strateeg en reist al werkend de hele wereld over. Naast digitale strategie adviezen helpt ze met haar tweede bedrijf Meetings in the Sun organisaties en zelfstandigen de switcht te maken naar plaats-onafhankelijk werken. Klinkt heel gaaf en avontuurlijk, maar is het geen vlucht? En maak je het jezelf daarmee niet heel erg moeilijk?

Alex Malone Podcast

Ik heb het met Alex niet alleen over digitale nomade zijn, social media, personal branding en online ondernemerschap maar ook over burn-out, focus, beperkende overtuigingen, balans bewaren in je agenda, falen, zelfvertrouwen, trots en doelen stellen. Een onmisbare aflevering voor alle ambitieuze (en eigenwijze) millennials onder ons 😉

In deze podcast leer je:

  • Hoe kan je als digitale nomade je bedrijf opbouwen in het buitenland?
  • Is het over 5 jaar nog relevant wat we nu op social media aan het doen zijn?
  • Waarom zou je onrealistische doelen moeten stellen?
  • Wat is een workation?
  • Hoe word je succesvol als online ondernemer?

Volgend jaar mei organiseert Alex een workationin Kaapstad. Een fantastische reis waarbij je met een klein groepje (online) ondernemers niet alleen op prachtige locaties gaat werken, maar ook echt naar je bedrijf gaat kijken om te zien hoe en waar je de next step kan maken.

Overigens heb ik een aantal blogposts geschreven voor Meetings in the Sun over doelen stellen en bereiken en het vinden van de juiste mindset. Bekijk ze hier.

Fijn dat je weer kwam lezen/kijken/luisteren en graag tot de volgende!

 

Bekijk

Luister


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Alex Malone

Website: www.meetingsinthesun.nl
Instagram: www.instagram.com/mybigworldworktrip
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/alexmalonenl/

Genoemd boek:

Ook interessant:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap