Leroy Naarden was de allereerste gast die ik in de podcast had. Iets meer dan een jaar geleden. En wat is er in de tussentijd veel gebeurt! Zo heeft Leroy inmiddels een boek geschreven waarin het niet langer gaat om het halen van je doelen, maar om meer uit je leven te halen.

Leroy Naarden Podcast

Reden dus om Leroy voor deze mijlpaal van de Transformatie Academie uit te nodigen. Het is altijd een enorm plezier om met Leroy de diepte in te duiken en ik heb echt weer genoten van dit gesprek.

In deze podcast leer je:

  • Waarom moet je het leven niet te serieus nemen?
  • Wat is het doel van het leven (volgens Leroy)?
  • Hoe kan je leren om meer geduld te hebben?
  • Hoe kan je je omgaan met weerstand en tegenslagen?
  • Waarom is het stellen van vragen belangrijk?
  • Hoe verhoudt wetenschap zich tot spiritueel inzicht en groei?
Geïnspireerd door Leroy en ben je benieuwd naar zijn boek? Op www.leroynaarden.nl/tap2018 kan je een gratis audioversie van een hoofdstuk uit “Haal meer uit je leven” downloaden!

En zoals gezegd dus een mijlpaal voor de podcast! Ik heb zo veel geleerd het afgelopen jaar en ik ben zo ontzettend dankbaar! Niet alleen de gasten en alle wijze lessen die ze wilde delen, maar ook jij als luisteraar/kijker/volger! Dank dat je dit voor me mogelijk maakt (en al helemaal voor de lieve en aansporende reacties)!

Bekijk

Luister


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Leroy Naarden

Site: www.leroynaarden.nl en www.physiqfitness.nl

Genoemde boeken:

David Hawkins – Power vs. Force

Ook interessant

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Join the discussion 5 Comments

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap