Ralph Deguelle is een serial entrepeneur in de IT die met zijn innovatieve HR beleid bij Kabisa, o.a. op het gebied van talentontwikkeling de afgelopen jaren meermaals in de prijzen is gevallen. Ik ga met hem in gesprek over persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en wat hij daarin doet dat hem de titel beste werkgever van Nederland opleverde.

Ralph Deguelle Podcast

Ik zei het op het eind in het gesprek ook: ik zou willen dat ik apps kon bouwen, dan was ik bij Ralph gaan werken! Heel erg bijzonder om te zien hoe hij zijn medewerkers meeneemt en ondersteund met zijn visie op groei, bewustzijn en welzijn. We raakten maar niet uitgepraat over inspirerende boeken, coaching en het halen van doelen.

We hebben het daarnaast over wat Agile is, wat zijn grootste succes als softwarebouwer heeft veroorzaakt, eerlijkheid op de werkvloer, wat je kan doen om de meeste voldoening uit je werk te halen, zijn eigen doelen zijn en ‘mislukte’ implementaties van nieuwe strategieën.

In deze podcast leer je:

  • Hoe kan je journaling gebruiken in je dagelijkse praktijk?
  • Hoe wordt je beste werkgever van Nederland?
  • Waarom moeten we functioneringsgesprekken afschaffen, en wat komt daarvoor in de plaats?
  • Wat zijn de vijf-vinger-vragen voor coachingsgesprekken?
  • Hoe zorg je dat gewenste nieuwe gewoonten blijven plakken?

Staat binnen jouw organisatie of netwerk de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers op de agenda? Download dan hier gratis het transcript van deze podcast en de uitwerking van Ralph zijn vijf-vinger-vragen:

Daarnaast geef ik zelf ook steeds vaker lezingen en trainingen bij bedrijven over Lifecrafting en Mindgame (thema’s rondom leiderschap en persoonlijke groei). Neem contact met mij op voor een verkennend belletje als dit binnen jouw organisatie of netwerk relevant is

Veel luisterplezier en laat me vooral weten wat je van deze aflevering vond!

Bekijk

Luister

Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Ralph Deguelle:

Genoemde boeken:

Wat verder aan bod komt:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Join the discussion One Comment

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap