Wilrieke Sophia noemt zichzelf een badass cuddleslut en intimacy advocate. Ze coacht op het gebied van intimiteit en je kan bij haar terecht voor knuffel workshops, maar ook Tantra, conscious kink en bufo ceremonies.

Op haar blog Exploring Deeper vertelt ze daarnaast heel open over haar visie op intimiteit, seks en relaties. Zo kwam ik bij haar door een blogpost genaamd: A Letter to the Woman how Sleep with my Man, dat heel mooi begint met “Thank You” en “Thank you for enriching his life. You can give him things I never can; for the simple reason that you are not me.” Triggerde mij in ieder geval genoeg om haar uit te nodigen voor de podcast! 😉

Wilrieke Sophia Podcast

In de podcast met Wilrieke hebben we het erover hoe je over je angsten heen komt en waar deze angsten vandaan komen. Daarnaast gaat het over intimiteit, wat het is en hoe je jouw intimiteit met iemand kan verbeteren.

Uiteraard hebben we het ook over haar knuffelworkshops en welke methoden ze toepast om meer te groeien op persoonlijk vlak. Het is erg verhelderend om te horen hoe Wilrieke over open relaties en polyamorie denkt en haar eigen ontdekkingstocht daarin met haar voormalige partner.

In deze podcast leer je:

  • Hoe laat je negatieve gebeurtenissen los?
  • Hoe kan jij je intimiteit met iemand verbeteren?
  • Wanneer ben ik in het hier en nu?
  • Wanneer is iets echt een verlangen?
  • Hoe het is om een open relatie te hebben?
  • Wat is Bufo en waarvoor wordt dit ingezet?

Vooral luisteren als je ook de tips voor een leuker seksleven niet wil missen!

Veel luisterplezier en laat me vooral weten wat je van deze mooie en open aflevering vond!

Bekijk

Luister

Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Wilrieke Sophia:

Genoemde boeken:

Ook interessant:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

  • Save
Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link