Jeroen (van Jeroen Maas Sports Company) is een echte verhalenverteller en we duiken al snel lekker de diepte in over gedragsverandering, en waarom dat zo moeilijk is. In een wereld waarin er al veel info is over sporten, afvallen en gezonder eten, vind ik zijn visie echt van toegevoegde waarde. Zo hebben het over het maken van contact, het belang van de rust vinden in jezelf en emotioneel bewustzijn als manier om een betere versie van jezelf te worden. Een prettige blend van nuchtere spiritualiteit en levenswijsheden van deze bijzonder inspirerende man die al 35 jaar in de fitness industrie werkzaam is.

Jeroen Maas Podcast

Je leert waarom we niet kunnen transformeren, maar waarom bewust-zijn er zelf reflectie daarentegen onontbeerlijk zijn. Dat ons systeem op ‘oude software’ lopen en hoe je daar dan toch mee om kunnen gaan. Wat dat de eerste stap is naar verandering, wat de kunst van het communiceren en coachen is en hoe je jouw unieke eigenschappen vóór je kan laten werken in plaats van tegen je.

  • “We worden allemaal geboren zonder gebruiksaanwijzing”
  • “Onze omgeving bepaalt ons gedrag”
  • “Onze imperfectie verbind ons”
  • “Het verschil tussen weten en doen is de sleutel tot succes”

Deze gast was me aangeraden door Maaike Rijk die het genoegen had om Jeroen te leren kennen tijdens een van de Overload opleidingen die ze beiden volgden.

Bekijk


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Jeroen

Wat verder nog aan bod komt:

 

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap