Barbara Piper over de verschillen tussen coaching in Amerika en Nederland, coaching met compassie en poëzie

Barbara Piper werkt als MentorCoach, trainer als dichter in San Francisco en nu ook in Nederland, waar zij sinds juli 2019 weer woont. Haar werk gaat over mensen leren leven vanuit eigen kracht; vanuit een eigen motivatie en geloof in eigen kunnen en jezelf bekrachtigen van binnenuit. Ze onderneemt in coaching met compassie en met AI.

In deze podcast leer je:

  • Het verschil tussen coaching in Amerika en Nederland
  • Wat is het systemisch domein?
  • Wat de definitie van compassie is
  • Wat grote verschillen zijn op business gebied tussen Amerika en Nederland
  • Wat het verschil tussen coaching nu en vroeger is

We hebben het daarnaast over sjamanisme en plantmedicatie, evenals kort over het universum en Gabrielle Bernstein. Het verschil tussen leven (als coach) tussen Amerika en Nederland komt ook uitgebreid aan bod.

Ik hoop dat je weer geniet van deze aflevering, lees hieronder verder wat je kan doen om deze podcast te supporten en vergeet me niet te laten weten wat je ervan vond!

Bekijk de podcast met Barbara Piper-Roelofs

Luister naar de Barbara Piper-Roelofs podcast

Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Genoemde boeken

En nu jij!

Draag je de podcast een warm hart toe? Let it show! Dat kan op meerdere manieren:

Claim hier jouw gratis workshop “Transformatie in Actie” (twv 59 euro).
Laat een 5-sterren rating of review achter in je podcast app (zo doe je dat in iTunes) of deel een link of screenshotje op je social media (in je instagram stories bijvoorbeeld).
Bestel je via mijn linkjes de genoemde (of andere) boeken bij Bol.com dan krijg ik daar een klein percentage over (affiliate inkomsten).
Ik geef lezingen en trainingen bij bedrijven om medewerkers meer autonoom, weerbaar en succesvol te maken. Breng onze academy gerust eens onder de aandacht van je baas of HR manager!

Nooit een aflevering missen?

Schrijf je dan hieronder in voor de maandelijkse nieuwsbrief!

  • Save
Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link