Boekcoach Elise de Bres over hoe een boek te schrijven, hoe om te gaan met energie en hoe je mindset te beïnvloeden.

Elise de Bres is boekenmens, uitgever, coach en ondernemer. Met haar bedrijf Boekcoach wil ze potentiële schrijvers inspireren en coachen. Ze helpt je met het realiseren van je boekendroom en het succesvol maken van jouw boekplan. Dit doet ze vanuit haar ervaring als uitgever, ondernemer en boekenmens. Daarnaast is deze ondernemende dame eigenaar van Seats2Meet Amersfoort, een innovatieve flexwerkplek in het centrum van Nederland.

In deze podcast leer je:

 • Hoe een boek te schrijven en daar focus voor te krijgen
 • Waarom het er niet toe doet als je niet kunt schrijven
 • Waarom het lang duurt om een boek te schrijven (en welke excuses mensen hiervoor hebben)
 • Welke boeken we niet meer moeten schrijven
 • Hoe je energie en je mindset te beïnvloeden
 • Hoe te dealen op bepaalde frequenties met angst en kwetsbaarheid
 • Hoe belangrijk het is om bij soundhealing de juiste frequentie te gebruiken
 • Waarom Michael Pilarczyk zo succesvol is
 • Wat een bestseller wel en ook juist niet is
 • Het maken van keuzes en hoe dit te managen
 • Over het halen van doelen en anders naar falen te gaan kijken

Naast het gesprek over het schrijven en uitgeven van boeken hebben we het over hoe alles te maken heeft met energie en je mindset. Ook vertelt Elise over haar nieuwste project ‘Het Speelveld’ en hoe je met licht en geluid energie kunt aanpassen. We hebben het over soundhealing, binaural beats en hoe bepaalde frequenties een effect op je kunnen hebben. Ten slotte praten we nog over de kracht van Michael Pilarczyk en het schrijven van een bestseller.

Je ziet het: de gespreksonderwerpen waren net zo divers en inspirerend als Elise zelf! Ik hoop dat je er net zo veel van genoten hebt als ik en ik hoor heel graag wat jouw grootste inzichten uit deze podcast zijn.

PS Vergeet niet om jouw gratis masterclass “Van Dromen naar Doen” (twv 59 euro) te claimen en start vandaag zelf nog met jouw eigen transformatie! Ga hiervoor naar deze link.

Bekijk de podcast met Elise de Bres

Luister naar de Elise de Bres podcast

Over Elise

Website:  https://boekcoach.nl
LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/elisedebres/
Twitter: https://twitter.com/boekgirl
Facebook:https://www.facebook.com/elisedebres

Ook interessant:

Genoemde boeken

En nu jij!

Draag je de podcast een warm hart toe? Let it show! Dat kan op meerdere manieren:

Claim hier jouw gratis masterclass “Van Dromen naar Doen” (twv 59 euro) en start vandaag zelf nog met jouw eigen transformatie!
Laat een 5-sterren rating of review achter in je podcast app (zo doe je dat in iTunes) of deel een link of screenshotje op je social media (in je instagram stories bijvoorbeeld).
Bestel je via mijn linkjes de genoemde (of andere) boeken bij Bol.com dan krijg ik daar een klein percentage over (affiliate inkomsten).
Ik geef masterclasses en trainingen bij bedrijven om medewerkers meer autonoom, weerbaar en succesvol (oftwel, unfuckwithable) te maken. Breng onze academy gerust eens onder de aandacht van je baas of HR manager!

Nooit een aflevering missen?

Schrijf je dan hieronder in voor de maandelijkse nieuwsbrief!


Also published on Medium.

 • Save
Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Join the discussion 2 Comments

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link