Eva Brouwer over presenteren, haar werk als dagvoorzitter en waarom jouw verhaal gehoord mag worden

Eva Brouwer is de kleurrijke eigenaar van Pak je Podium. Ze helpt ondernemende vrouwen hun vaak prachtige verhaal te vertellen en ‘jouw podium te pakken.’ Ook is ze een veelgevraagd dagvoorzitter: een presentator van zakelijke evenementen.

In deze podcast leer je:

  • De aantrekkingskracht van het presenteren
  • Dat het de moeite waard is wat je te vertellen hebt
  • Waarom we meer moeten communiceren (en ons minder druk maken)
  • Hoe het werk van een dagvoorzitter er uitziet
  • Wat je een goede dagvoorzitter maakt
  • Meer over vrouwenemancipatie
  • Hoe je boodschap beter over te brengen
  • Wanneer je niet authentiek meer bent

We hebben het over de energie die presenteren losmaakt. Hoe je een verhaal persoonlijk maakt en hoe jouw verhalen herkenning teweeg kunnen brengen. Eva vertelt over haar werk als dagvoorzitter en over haar kleurrijke uiterlijk. Ook spreken we over vrouwenemancipatie en geeft ze tips hoe je je boodschap beter over kunt brengen. Een aflevering barstensvol energie!

Ik mag drie tickets weggeven voor de presentatie het nieuwe boek van Eva Brouwer dat uitkomt op 30 juni. Je maakt kans door een email te sturen naar sjanett@twelve-waves.nl.

Ik hoop dat je weer geniet van deze aflevering, lees hieronder verder wat je kan doen om deze podcast te supporten en vergeet me niet te laten weten wat je ervan vond!

Bekijk de podcast met Eva Brouwer

Luister naar de Eva Brouwer podcast

Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Eva

Genoemde boeken

En nu jij!

Draag je de podcast een warm hart toe? Let it show! Dat kan op meerdere manieren:

Claim hier jouw gratis masterclass “Van Dromen naar Doen” (twv 59 euro) en start vandaag zelf nog met jouw eigen transformatie!
Laat een 5-sterren rating of review achter in je podcast app (zo doe je dat in iTunes) of deel een link of screenshotje op je social media (in je instagram stories bijvoorbeeld).
Bestel je via mijn linkjes de genoemde (of andere) boeken bij Bol.com dan krijg ik daar een klein percentage over (affiliate inkomsten).
Ik geef masterclasses en trainingen bij bedrijven om medewerkers meer autonoom, weerbaar en succesvol (oftwel, unfuckwithable) te maken. Breng onze academy gerust eens onder de aandacht van je baas of HR manager!

Nooit een aflevering missen?

Schrijf je dan hieronder in voor de maandelijkse nieuwsbrief!


Also published on Medium.

  • Save
Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link