Vandaag luister je naar de 52ste podcast! Ik ben nu iets langer dan een jaar bezig met het podcasten en vind ik deze aflevering wel geschikt om even stil te staan bij wat er gaat komen en wat de toekomst brengt. Maar het is ook fijn om terug te kijken op het afgelopen jaar, want er is zoveel gebeurd!

Inzichten uit 1 jaar podcasten

Deze 52ste aflevering doe ik niet alleen, maar samen met Anne Neijnens. Ik ken Anne al een aantal jaar en we hielden deze podcast LIVE in haar online community. We bespreken o.a. onze grootste lessen na 1 jaar podcasten, welke gast de meeste indruk op ons maakte en wat de leukste reacties zijn geweest. Ook hebben we het over waarom we beiden een podcast zijn begonnen, de grootste blunders die we hebben gemaakt, online zichtbaar zijn en blokkades.

We stuitten daarnaast op een super interessant zijspoor tijdens het gesprek, namelijk de money mindset: het durven geld vragen voor wat je aan het doen bent.

In deze podcast leer je:

  • Hoe ben ik begonnen met een podcast?
  • Wat is de kracht van een podcast?
  • Welke podcastafleveringen zijn het meest populair?
  • Verdien ik geld met mijn podcasts?
  • Wat komt er allemaal bij kijken bij het maken van een podcast?
  • Welke gasten kunnen jullie de komende tijd nog verwachten?

Ik doe deze podcast niet alleen voor mezelf maar ook voor jou als luisteraar. Dankbaar dat je er bent en dat we samen mogen leren en groeien.
Veel luisterplezier en ik kan nu al niet wachten tot de 100ste aflevering! Anne ik hebben spontaan in deze aflevering besloten dat we daar een live dag van gaan maken 🙂

Bekijk

Luister


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Ook interessant

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

  • Save
Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link