Verslaafd. Aan liefde, drugs, afwijzing en denken. Ik herkende me meteen in de boeken van Jan Geurtz en heb daar niet alleen zelf heel veel aan gehad, maar het ook aan iedereen aanbevolen die er maar naar wilde luisteren. Jan schrijft er niet alleen heldere en toegankelijke boeken over, maar geeft ook cursussen en retraites. Ik was afgelopen maand bij zijn Dzochjenmeditatie en dat was olie op het vuur van mijn hongerige mind die heel graag wil weten hoe dit werkt, wanneer en hoe we lijden kunnen oplossen en alle andere mooie voordelen die met gewaar-zijn worden geassocieerd.

Ik spreek met Jan over hoe hij op het spirituele pad is gekomen en we duiken de diepte in over gewaarzijn en wakker worden. Ik leer wat Jan zijn passie is, buiten het schrijven van boeken en meditatie onderricht geven, waar de verhalen van de verhalenverteller in ons hoofd vandaan komen (ik had een mooie realisatie tijdens het gesprek!) en waarom het zo moeilijk is om oude patronen los te laten, zelfs als je weet dat ze niet goed voor je zijn.

Bekijk de podcast met Jan Geurtz

Luister naar de Jan Geurtz podcast


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Jan

Wat verder nog aan bod komt:

Ook interessant

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Join the discussion 6 Comments

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap