Jan Geurtz is spiritueel leraar en auteur van diverse boeken over verslaving, liefde en meditatie. Ook geeft hij lezingen, (jaar)cursussen en retraites. Ik sprak hem ruim een jaar geleden al een keer over bewustzijn, ego en het loslaten van oude patronen. Dit keer duiken we de diepte in over spirituele liefdesrelaties.

Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat we het zo uitgebreid over seks en tantra zouden hebben, maar dat is het geweldige van dit soort gesprekken. Ik (en mijn vriend) hebben zelfs huiswerk meegekregen! We hebben het daarnaast ook internetdating, polyamorie, en seksverslaving. Een super waardevolle aflevering dus, waarin uiteraard de valkuilen op het spirituele pad, verlichting en bevrijding van ego ook aan bod komt.

In deze podcast leer je:

  • Wat is een spirituele liefdesrelatie?
  • Hoe ga je om met jaloezie?
  • Hoe kan je seks inzetten voor spirituele groei?
  • Kan je aan spirituele beoefening doen zonder meditatie?
  • Bestaat zielsverwantschap?

Veel luisterplezier en laat me vooral weten wat je van deze aflevering vond!

Bekijk de podcast met Jan Geurtz

Luister naar de Jan Geurtz podcast

Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Jan

Ook interessant:

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Join the discussion 2 Comments

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap