Patrick Kicken ‘de radio DJ die zijn ego oversteeg’. Dat was de titel van mijn gesprek met Patrick in TAP #10. Ons gesprek toen ging over non-dualiteit, ego en bewustzijn, onderwerpen waar zowel Patrick als ik het graag over hebben. Patrick Kicken is jarenlang als radio DJ actief geweest voor o.a. 3FM en radio Veronica. Nu houdt hij zich vooral bezig met zijn eigen podcasts ‘Praten over Bewustzijn’ en ‘Leven zonder Stress’ en zijn YouTube kanaal.

Patrick Kicken zat bij de eerste lichting gasten in de Transformatie Podcast (luister naar TP #10!). Deze keer nodigde Patrick mij uit voor een gesprek in zijn ‘Praten over Bewustzijn’ podcast. De aflevering is opgenomen in zijn ‘man cave’ (check dus de YouTube versie!). We hebben heerlijk ontspannen gekletst en we gaan dan ook echt alle kanten op tijdens het gesprek.

We hebben het o.a. over dat Patrick hyper akoestisch is, over wat hij doet om te ontspannen, of hij weet wanneer hij met zijn hoofd bezig is of met zijn hart en wat Patricks grootste inzicht is uit de mensen die hij in zijn podcast heeft gehad. Verder praten we over sapio-seksueel, over wel of geen vlees eten, de kracht van voeding en mijn tijd in de jungle van Peru.

In deze podcast leer je:

  • Is het niet heel egoïstisch om jezelf steeds te willen verbeteren?
  • Wanneer merk je dat je in je ego zit?
  • Hoe kan je ego-verkramping loslaten?
  • Wat is verlichting?

De conclusie van Patrick na deze podcast was: De wereld is een gekkenhuis en dit is het hoofdkantoor.

Dit is de laatste podcast van het jaar en ook de laatste aflevering op deze manier. Vanaf 2019 vindt er een verschuiving plaats. De podcast werd al geproduceerd door Twelve Waves en deze samenwerking wordt geïntensiveerd. 2019 gaat echt een onwijs gaaf jaar worden met grote veranderingen, ook met deze podcast. Hoe en wat, dat houd ik nog even geheim! Wat in elk geval niet zal veranderen is dat ik de host blijf van de Transformatie Podcast.

Veel luisterplezier met alweer een waardevolle podcast met Patrick Kicken en tot volgend jaar!

Bekijk de podcast met Patrick Kicken

Luister de Patrick Kicken podcast


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Patrick

Wat verder aan bod komt

Ook interessant

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Join the discussion 3 Comments

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap