Doelen zijn voor verliezers. De maakbare wereld bestaat niet. Alles heeft een prijs. Tibor is een life- en businesscoach met een uitgesproken mening. En daar hou ik wel van. Hij ziet zichzelf als anti-bullshit businesscoach die streeft naar ‘keihard meetbare resultaten’ zonder in te boeten op levensgeluk. Een mooie propositie en een super interessant en inspirerend gesprek!

We bespreken niet alleen wat hem motiveerde om op deze manier ondernemers te helpen, maar we hebben het ook over ego-apen, ochtenroutines, shitFM, het hebben van een bord voor je kop, de dood en over geld.

Mij bood het gesprek een paar nieuwe en waardevolle inzichten en ik weet zeker jou ook!

Bekijk de podcast met Tibor

Luister naar de Tibor podcast


Of luister in je favoriete podcast app, op Spotify of iTunes.

Over Tibor

Wat verder nog aan bod kwam

Boekentips

Ook interessant

Join the inner-circle!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:


Also published on Medium.

Sjanett de Geus, MSc

Author Sjanett de Geus, MSc

Sjanett is directeur van Twelve Waves, host van de Transformatie Podcast en wereldkampioen kettlebellsport. Ze vertaalt haar gedragswetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor spiritualiteit en persoonlijke groei naar buitengewone masterclasses en trainingen over lifecrafting en mindgame. Niet heel gek, gezien ze ooit "het toonbeeld van sociale mobiliteit” is genoemd en ze laat zien dat succesvol zijn en buiten de lijntjes kleuren uitstekend samengaan.

More posts by Sjanett de Geus, MSc

Laat een reactie achter:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap