Wil jij nooit meer achter lopen met je studie?

Laat de stress van gemiste kansen achter je, overwin je eigen weerstand en uitstelgedrag! Leer hoe jij proactief actie kunt ondernemen op de zaken die grip en controle over jouw leven gaan geven.

Lees meerLees meer
(on)realistische doelen, falen en zelfvertrouwen als ondernemer

Doelgericht jouw studie, carrière en leven vormgeven

Heb jij net als het merendeel van de moderne student te maken met een hoge studiedruk, keuze-, prestatie-, en financiële stress?

Maak je geen zorgen, wij zijn ook daar geweest. Gezeik met geld, je relatie is uit, de leraar is een eikel, je begint toch te twijfelen aan je studiekeuze, en allerbelangrijkst je hebt geen geld meer om dit weekend even stoom af te blazen. Herkenbaar? We doen allemaal liever wat we leuk vinden in plaats van wat nodig is.

Geef jezelf het geschenk van groei!

Onze grote passie: Mensen vooruithelpen

1 op de 3 studenten heeft ernstige burn-out verschijnselen. Dit hoort niet, met een klein stukje passie en discipline kun je het tij zo keren. Laten we samen eigenaarschap terug nemen over jouw leven.

Gratis Lifecrafting Lezing

Ondernemers, inspirators, trainers, en podcasts host van Eindbazen Wiggert Meerman & Michel Vos hielden speciaal hiervoor een lezing op de HAN Hogeschool. Ze spraken onder andere over het werken met systemen, passie en discipline, hoe je uitstelgedrag overwint en optimaal de biologische machine die je bent verzorgt…

Wil jij nu deze lezing bekijken? Schrijf je dan hieronder in en ontvang direct de video.

Laat je dromen geen dromen blijven

Het is jouw beurt om een zet te doen

De video staat voor je klaar, klik hieronder en ontvang hem direct in je mailbox

Ja ik wil doelgericht aan mijn leven werken